Smykker, ure og mode – Vælg den rigtige stil

billige-ringeEr du kvinden der elsker at gå med smykker, eller manden med det smarte ur? Så er chancen for at du også følger moden ret stor i følge en ny større undersøgelse fra xxxxx. Faktisk er det mere populært nu, at gå med smykker end det var for blot 10 år siden, og som noget nyt behøver det ikke længere at være dyre designer eller ædelmetal smykker. Faktisk så er billige smykker fra butikker som H&M, Zeva eller Glitter helt ok til den moderigtige kvinde. Så længe det blot matcher dit tøj, og man køber et design der stadig er populært. Dette kan f.eks. være et par stilfulde øreringe i roseguld, eller et par smarte spinning ringe, til en sort tætsiddende kjole (hvis man vel og mærke har formen til den). En smart læderarmbånd passer jo ofte til mørke læderjakker, til den lidt mere maskuline mand.
Selvom mænd også kan gå med smykker, så er det kun enkelte typer som er stilfulde til en mand. Derimod kan man som mand, sagtens gå med ure, noget som de fleste stilfulde mænd faktisk bør gå med. Kvinder kan også sagtens gå med et ur, men her vil det i mange tilfælde nærmere fungere som et armbånd.

Typer af smykker

Der findes et hav af forskellige smykketyper, nogle som nærmest udelukkende passer til kvinder, og andre typer som både fungere til mænd og kvinder. F.eks. er halskæder en smykketype som både en mand og kvinde kan gå med. Derimod er der det ikke specielt trendy hvis mand går med ankelkæder eller en tiera, hvis man skal køre det ud i det ekstreme. Smykker købes både online og lokalt, men husk altid inden du køber et dyrt produkt, som et smykke at tjekke forhandlers omdømme. Dette kan gøres på sider som f.eks. trustpilot.com

Armbånd

Både den stilfulde kvinde og man kan gå med armbånd. Dog skal et armbånd til en mand være noget som er diskret og simpelt, hvor man som kvinde, sagtens kan klare at have noget mere skinnende på armen. Armbånd er stadig et moderne smykke, som hører hjemme i enhver kvindes smykkeskrin.

Halskæder

Hvor det for 10 år siden var smart at gå med halskæde som mand, så er halskæder til mænd ikke specielt trendy nu om dage. Derimod er halskæder til kvinder ofte noget man bør gå med, hvis det er til en lidt finere anledning. F.eks. tager man ikke til et sølvbryllup eller en anden mere højtidlig fest uden en pæn halskæde.

Ørering

Både mænd og kvinder benytter sig af øreringe, hovedsageligt kvinder. Enkelte mænd kan klare at bære et par specielle øreringe, men i mange tilfælde ender det med at se lidt halv kikset ud. Derimod klæder et par pæne øreringe jo de fleste kvinder, og er prikken over i’et til ethvert outfit.

Ringe

Ringe passer også til begge køn, dog kan man langt nemmere slippe afsted med lidt forskellige typer som kvinde, hvor man som man skal passe meget på med, hvilke typer af ringe man bruger. Vielsesringe og forlovelses ringe er jo også noget som hører begge køn til. Er man til fest som kvinde, så er et par pæne fingerringe et must.

Ure

Ure er nu om dage mere et smykke, end et redskab til at måle tiden med. Nu om dage er der flere mænd end kvinder der benytter sig af ure, da mange kvinder i stedet benytter sig af armbånd i stedet. Her har trenden også ændret sig, nu kan det være lige så smart at få med et 700 kroners ur, som et 40.000 kroners Rolex. Lidt det samme, som med billige smykker.