Atomic buffalo turds – den ultimative grillret

sådan laver du atomic buffalo turds - en rigtig god grillretStår du og skal have venner over til lidt bold på skærmen og ikke helt ved hvad du skal serverer for dem, så kunne Atomic buffalo turds være et rigtigt godt bud. Det er den perfekte herreret som passer virkelige godt til en sådan lejlighed, og så smager de helt fantastiske.

Madlavning op en grill fest for dine venner og familie kan (og vil) ofte være et hel dags projekt. Maden skal gøres klare, marineres, og så skal det på grillen hvor det måske skal have lidt røg og så efterfølgende stå og simre indtil det er klart. Du kan selvfølgelig også vælge den nemme løsning og blot smide et par pølser og kyllingefileter på grillen og så serverer dette, men det vil du næppe imponerer nogle med. Det vil du derimod med garanti, første gang du prøver at servere Atomic buffalo turds og de er faktisk rigtig nemme at lave. For at lave dem skal du bruge følgende ingredienser.

Jalapeños – gerne grønne
En cremet ost, f.eks. Philadelphia eller Pikant ost.
Små pølser – feks. godt krydrede små øko cocktailpølser, til nød kan almindelige cocktailpølser også bruges.
Bacon i tynde skiver – gerne røget og af en god kvalitet.

Fremgangsmåde

Vask dine Jalapeñoer og skær dem op på langs. Sørg altid for at dele dem sådan at de kan ligge på begge sider.
Fjern kernerne og frøstolen, hvis det skal være lidt mere spændende, så gør det mindre grundigt i par af dem, disse vil så være ekstra stærke.

atm

Smør ost ned i dem med en smørekniv. Fyld dem omkring halvt op.

Pres en cocktailpølse ned i hver halvdel.

Vikl en god skive bacon omkring så både pølsen og Jalapeñoen er dækket.

Sæt dine Atomic buffalo turds tildækket på køl til de skal tilberedes.

Grill dem til baconet er sprødt og de er nu klar til servering. Dette er en ret som uden tvivl vil være et stor hit hos alle der er til stærk mad.

Posted in: Mad |